Autheur:
• 27 July, 2010
op de uitkijk naar de toekomst

op de uitkijk naar de toekomst

zo lief

zo lief

Categorie: PUPS, Tonkine
U kunt reacties volgen via de RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.
2 Responses
 1. jan hol says:

  Wat een prachtige site heeft u, mijn compliment.
  Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een pup(vrouwelijk).
  We hebben ons hele leven honden gehad, onze laatste was een Fauve de
  bretagne, die 2 jaar geleden op 14 jarige leeftijd is overleden.
  Wij zijn beide nog werkzaam, beide 64 jaar, wonen heel vrij met veel ruimte
  ik hoor graag van u,
  Jan Hol

 2. Inez Koppies-Harmsen says:

  Geachte Marion Maas,

  Onze dochter Agnes Arensman, en haar man Dirk-Jan, zijn al ruim zes jaar lang de gelukkige eigenaars van uw hond Vadrouille (ze noemden hem Parbleu).
  Wij raakten ook verslingerd aan het ras. Wij hebben S’il Vous Plaît des Attachants gekocht, van haar eerste eigenaar. Ze was toen 3 jaar oud. We hebben haar Dimple genoemd (naar de whisky: koppig, maar héél zacht).
  Dimple en Parbleu waren elkaars gróte liefde. Zij heeft hem van zijn angst voor vuurwerk en onweer afgeholpen (zo’n soort hond was ze), en ze heeft hem opgevoed door véél te veel van hem te accepteren. Die twee samen, dat was een genot om naar te kijken.
  Vier weken geleden is onze liefste, gekste, ongehoorzaamste, beminnelijkste hond Dimple overleden, aan heftige epileptische aanvallen veroorzaakt door een hersentumor. Ze was nog maar 9,5 jaar oud. Parbleu was erbij; hij is twee dagen lang ontroostbaar geweest.
  We willen nu graag gastgezin of pleeggezin worden van een Basset artésien normand. We hebben ons opgegeven voor Herplaatsing Basset.
  Ik neem aan dat uw teefje Rosmarin niet meer leeft? Ze heeft destijds een grote indruk op mij gemaakt. Ze was een paar jaar jonger dan Parisienne, Parbleu’s moeder.
  Parbleu’s vader, Patron, heb ik nog ontmoet (door stom toeval!) toen hij aan een welverdiende oude dag begonnen was. Het ging hem héél goed. Ook hij zal nu wel overleden zijn.
  Mocht U, om welke reden ook, een (tijdelijk?) gezin wensen voor één van uw (oudere?) honden, dan hoop ik dat U aan ons wilt denken. Intensieve medische verzorging is geen bezwaar, met Dimple zijn we daaraan gewend geraakt. Ze was niet sterk.
  Gezien onze leeftijd is het niet verstandig nog aan een pup te beginnen, maar het ras heeft ons hart gestolen.

  Met vriendelijke groet,

  Inez Koppies-Harmsen
  tel. 0546 565152; mobiel 06 50 83 88 67
  e-mail tuin.inez@ziggo.nl